Inmotio HD dome cameras zijn gesynchroniseerd met het LPM systeem en kunnen spelers of atleten automatisch volgen.


Een dome camera is een camera die kan bewegen en inzoomen. Deze camera's worden in het Inmotio Systeem gebruikt om trainingen of wedstrijden in HD-kwaliteit op te nemen. De camera's worden dus niet gebruikt om metingen uit te voeren. Het grote voordeel van de synchronisatie met het LPM-Systeem is de mogelijkheid om bij iedere meting direct het corresponderende beeld te tonen. Hiermee kunnen metingen ook direct in de juiste context worden geplaatst. Verder kunnen de beelden direct worden bekeken of worden gedeeld met de speler of atleet.


Door de live koppeling met het LPM-systeem is het ook mogelijk om spelers en atleten automatisch met 1 of meerdere dome camera's te volgen. Hiermee wordt de taak van de (video) analist enorm verlicht. Hij hoeft immers niet meer zelf opnamen te maken, de camera's registreren alles automatisch en de gebruiker kan zelf bepalen welke individuen of groepen worden gevolgd. Bovendien kan dit naar eigen inzicht tijdens de meting worden aangepast.

De video streams worden opgeslagen met de opgenomen positiedata en kunnen daarna eenvoudig worden teruggekeken.

 

Twee spelers worden automatisch gevolgd door een dome camera

 

Het aantal camera's is bij het Inmotio Systeem vrij te kiezen, evenals de positie van de camera's. Zelfs als de spelers of atleten uit het beeld verdwijnen zijn de camera's in staat om deze spelers of atleten automatisch weer terug te vinden.

De kwaliteit van de beelden is instelbaar. Het is in sommige gevallen ook mogelijk om uw eigen camera's te koppelen aan het Inmotio Systeem. Neem hiervoor contact op met Inmotiotec.