Met het nieuwe draadloze LPM Systeem maakt Inmotiotec de weg vrij om het Inmotio Systeem mobiel te gebruiken.

Het nieuwe, draadloze meetsysteem van Inmotio functioneert zonder glasvezelbekabeling! Dit maakt het installeren en de-installeren een stuk eenvoudiger! Het systeem kan worden benut voor tijdelijk gebruik, bijvoorbeeld tijdens een trainingskamp, voor een oefenwedstrijd of voor periodieke testen.

Mobiel Inmotio Systeem in een stadion

Het systeem kan worden gemonteerd op de evt bestaande infrastructuur zoals masten, hekken of ballenvangers. Indien niet voor handen, worden speciale tripods gebruikt. De basisstations worden gevoed door stroomkabelhaspels of door accu's. Het computersysteem wordt in een bestaand gebouw of evt speciale meetcabine geplaatst.

 

Mobiel LPM Systeem

Trainingsveld oplossing met tripods

Het mobiele systeem levert dezelfde kwaliteit data als het traditionele systeem, kan ook indoor worden gebruikt en maakt bovendien gebruik van dezelfde uitgebreide software als het traditionele systeem. Het inzetten van dome camera's bij het mobiele systeem is zeer goed mogelijk, ook het automatisch sturen van de cameras is onderdeel van het mobiele systeem.

Het installeren van het mobiele systeem kan worden uitgevoerd door de gebruiker. Het bestaat uit het plaatsen van de basisstations, het aansluiten van de basisstations op een stroomvoorziening en het calibreren.


Een getrainde operator kan het complete systeem in 2-3 uur opzetten.
Het mobiele Inmotio Systeem is inmiddels met succes door meerdere Europese voetbalclubs met succes ingezet.

Twitter

LPM video